SEO Dordrecht

Consumenten en bedrijven maken gebruik van zoekmachines zoals Google en Bing als ze informatie over iets zoeken, ergens naar toe willen of een aankoop willen doen. Deze zoekmachines tonen met de organische zoekresultaten de best mogelijke websites op die informatievragen. Uw bedrijf kan hierop inspelen, waardoor u in een bijtijds stadium een verbinding ontwikkelt met de potentiële klanten. Met zoekmachine optimalisatie, of SEO, kan de organische vindbaarheid van uw website worden verbeterd.

Zoekmachine Optimalisatie Dordrecht

SEO is een verzameling van technieken die als doelstelling hebben een website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Deze technieken zijn op te delen drie categorieën.

Content

Krachtige, onderscheidende content biedt de mogelijkheid om websitebezoekers te informeren en aan te zetten tot actie. Wanneer deze content ook aansluit op het zoekgedrag van uw doelgroep, vergroot je het bereik van je website. Wanneer we pakkende content combineren met zoekgedrag, kunnen potentiële klanten in alle fases van de klantreis je website vinden via de zoekmachines. Hiermee bouwt je een duurzame relatie op met je doelgroep en wordt je merk je van het.

Linkbuilding

Zoekmachines bepalen op basis van verschillende meetpunten of de content op je website relevant is voor een zoekopdracht. Het aantal relevante verwijzingen van andere websites naar deze content is daarbij een belangrijke factor. Linkbuilding is het actief opbouwen van populariteit door het vergaren van deze verwijzingen. Door een combinatie van Content en Linkbuilding wordt het mogelijk beter te scoren in Google.

Techniek

Wanneer je website technisch in orde is, draagt dit bij aan een betere klantervaring. Een hoge laadsnelheid en eenvoudige navigatie worden door website bezoekers gewaardeerd. Daarnaast kan de website worden verbeterd zodat zoekmachines deze beter kunnen indexeren. Een technisch sterke website draagt bij aan uw vindbaarheid op zoekmachines en maximaliseert het resultaat van content en linkbuilding.

zo gaan wij jouw helpen

Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie

Werken we aan de verbetering van je website. We adviseren je bijvoorbeeld over bepaalde pagina’s, verbeteren de link structuur van de website of schrijven SEO-geoptimaliseerde teksten. Op die manier maken we je website beter voor gebruikers én waardevoller voor de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie advies

Wil jij door middel van zoekmachine optimalisatie met jouw website hoger binnen de zoekresultaten van Google komen? Maar heb je zelf te weinig kennis of tijd om je hier mee bezig te houden? Wij van On the hook geven je graag zoekmachine optimalisatie advies. Ons advies is volledig gericht op jouw website, doelen en visie. Door middel van onze uitgebreide analyse kunnen wij jou adviseren waar kansen liggen en welke facetten belangrijk zijn voor jouw website. Wil jij weten waar de kansen voor jouw bedrijf liggen en zou je hier graag advies over willen of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op en wij help je graag!

0 of 350